ZESSION POWERWALK ONLINE

Stap in waar wij zijn en doe thuis mee

Wat krijg je bij dit maandabonnement van de Online Community van de Powerwalkschool?
De community van de Powerwalkschool begint op dreef te komen. Je kunt daar opleidingen volgen maar ook de maandelijkse modules over alles wat met powerwalk te maken heeft zodat je thuis je meters kan maken. Je leert wat er voor nodig is om je conditie te verbeteren. En dat is niet alleen Powerwalk. Daar hoort ook meer structuur en regelmaat bij. Oefeningen en ontspanning.

In de online omgeving van de Powerwalkschool vind je een collectie met online programma’s, trainingen en challenges die jou helpen om een leefstijl te hebben die echt bij jou past. Op je eigen tempo ga je met kleine stapjes aan de slag, virtueel en in het echt. Iedere maand krijg je die triggers, video’s, opdrachten en ga je steeds meer lol krijgen op alle fronten in je leven, want het is nog superEASY ook nog. Je komt lekkerder in je vel, voelt je fitter en ja, zelfs je eetgewoonten kunnen verbeteren (zonder dieet). Je krijgt vanaf dag 1 toegang tot het programma en er komt steeds meer aan informatie en inspiratie bij, terwijl je maandprijs niet omhoog gaat als er een prijsstijging is. De inhoud wordt steeds meer en waardevoller. Daarnaast heb je alle privacy met gelijkgestemden om je ervaringen, foto’s en verhalen te delen.

Deze maand krijg je bij inschrijving een supertoffe bonus: je mag ergens in Nederland deelnemen aan de Zession Powerwalk Experience! Meld je nu aan en start direct met de eerste module.

Maandabonnement aanmelden