ZESSION POWERWALK ONLINE of in Vught

Stap in waar wij zijn en doe thuis mee

Word gratis lid van de Online Community van de Powerwalkschool
De community van de Powerwalkschool begint op dreef te komen. Je kunt daar opleidingen volgen maar ook de gratis Powerwalk Challenge meedoen zodat je thuis je meters kan maken. Je leert wat er voor nodig is om je conditie te verbeteren. En dat is niet alleen Powerwalk. Daar hoort ook meer structuur en regelmaat bij. Oefeningen en ontspanning.

In de online omgeving van de Powerwalkschool vind je een collectie met online programma’s, trainingen en challenges die jou helpen om een leefstijl te hebben die echt bij jou past. Op je eigen tempo ga je met kleine stapjes aan de slag, virtueel en in het echt. Je komt lekkerder in je vel, voelt je fitter en ja, zelfs je eetgewoonten kunnen verbeteren (zonder dieet). Je krijgt gratis toegang tot de online powerwalk academy en er komt steeds meer aan informatie en inspiratie bij. Daarnaast heb je alle privacy met gelijkgestemden om je ervaringen, foto’s en verhalen te delen.

Wil je graag het hele jaar door les krijgen of een cursus doen? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Ben je al powerwalk trainer maar niet bij Zession opgeleid, doe dan mee met Train the Trainer Masterclass. Kijk in de ZessionShop voor meer informatie